Barnsteen Teammanagement

Inspiratie voor Barnsteen Teammanagement

Aan het begin van mijn loopbaan leerde ik misschien wel de meest belangrijke les voor mijn werk. Mijn toenmalig leidinggevende gaf mij nl. vrij duidelijk te kennen dat je meer wakkere tijd doorbrengt  op je werk, dan thuis en dat het dan maar beter leuk & zinvol kan zijn. En gelijk had ze! Ik ben daar snel weggegaan, maar vanaf toen is dit altijd een belangrijke leidraad gebleven.

Iets willen betekenen voor de maatschappij is een andere belangrijke rode draad in mijn loopbaan. Niet voor niets heb ik steeds voor organisaties gekozen die zelf ook bijdragen aan onze samenleving, zoals Bureau Jeugdzorg en de Nationale Politie.

Met Barnsteen Teammanagement wil ik het plezier bij leidinggevenden èn hun teams binnen (lokale) overheid & non-profitorganisaties weer vergroten & je weer de touwtjes in handen geven. Daarop volgt resultaat vanzelf!

 

Waarom de naam?

Barnsteen wordt ook wel Amber (mijn voornaam) genoemd. Daar worden veel positieve eigenschappen aan toegeschreven. De leukste vind ik dat het negatieve energie omzet in positieve energie en vrolijk maakt. Hoe toepasselijk en nodig als je werkt met teams met gedoe?

 

Wat betekent het logo?

Het logo bestaat uit een groep mensen, allemaal met hun eigen kleur en bijzonderheden. Ieder op zijn eigen wijze, maar gecombineerd sterker dan alleen. De gebruikte kleuren zijn allemaal barnsteentinten (hoewel de meeste mensen barnsteen alleen in oranje/bruin kennen). De blauwe stip in het midden staat voor communicatie. Wat mij betreft wezenlijk onderdeel van samen zijn en samenwerken.

De lettertypes van Barnsteen (Lucidas Handwriting) en Teammanagement (Raleway Italic) verschillen bewust. Zo is het lettertype van Barnsteen veel persoonlijker (alsof het geschreven is) en teammanagement geeft een stuk zakelijkheid weer.

Juist die combi vind ik belangrijk.

Wil je meer weten over mijn loopbaan? Bekijk dan hier mijn LinkedIn-profiel.

Wil je ook gewoon lekker werken zonder gedoe?

Neem hieronder contact met mij op.

6 + 15 =