Barnsteen Teammanagement

Inspiratie voor Barnsteen Teammanagement

Aan het begin van mijn loopbaan leerde ik misschien wel de meest belangrijke les voor mijn werk. Mijn toenmalig leidinggevende gaf mij nl. vrij duidelijk te kennen dat je meer wakkere tijd doorbrengt  op je werk, dan thuis en dat het dan maar beter leuk & zinvol kan zijn. En gelijk had ze! Ik ben daar snel weggegaan, maar vanaf toen is dit altijd een belangrijke leidraad gebleven.

Iets willen betekenen voor de maatschappij is een andere belangrijke rode draad in mijn loopbaan. Niet voor niets heb ik steeds voor organisaties gekozen die zelf ook bijdragen aan onze samenleving, zoals Bureau Jeugdzorg en de Nationale Politie.

Met Barnsteen Teammanagement wil ik het plezier bij leidinggevenden èn hun teams binnen maatschappelijke organisaties weer vergroten & je weer de touwtjes in handen geven. Daarop volgt resultaat vanzelf!

 

Waarom de naam?

Barnsteen wordt ook wel Amber (mijn voornaam) genoemd. Daar worden veel positieve eigenschappen aan toegeschreven. De leukste vind ik dat het negatieve energie omzet in positieve energie en vrolijk maakt. Hoe toepasselijk en nodig als je werkt met teams met gedoe die gewoon weer lekker willen kunnen werken?

 

Wat betekent het logo?

Het logo bestaat uit een groep mensen, allemaal met hun eigen kleur en bijzonderheden. Ieder op zijn eigen wijze, maar gecombineerd sterker dan alleen. De gebruikte kleuren zijn allemaal barnsteentinten . De blauwe stip in het midden staat voor communicatie. Wat mij betreft wezenlijk onderdeel van samen zijn en samenwerken.

De lettertypes van Barnsteen (Lucidas Handwriting) en Teammanagement (Raleway Italic) verschillen bewust. Zo is het lettertype van Barnsteen veel persoonlijker (alsof het geschreven is) en teammanagement geeft een stuk zakelijkheid weer.

Juist die combi vind ik belangrijk. Mensgericht in het werk staan is voor mij de basis. Tegelijkertijd is werken binnen een team niet vrijblijvend of zoals ik het soms zeg “we zijn niet van de werkverschaffing”. Het steeds schakelen tussen het bedrijfsbelang en het menselijk aspect is voor mij heel wezenlijk. Sterker nog: ik ben er van overtuigd dat als je als bedrijf helder hebt wat je reden van bestaan is (van het hele bedrijf en/of als team) èn je mensgericht werkt, dat je dan de allerbeste resultaten gaat behalen. 

Wil je meer weten over mijn loopbaan? Bekijk dan hier mijn LinkedIn-profiel.

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

9 + 2 =

Stel hier je vraag