Begeleiding leidinggevenden

Hoe lekker is het als je als leidinggevende met iemand kan sparren? Gewoon even overleggen en handvatten krijgen hoe je nu wèl vooruit kan komen met je team? En in gesprek kunnen gaan over waar jij nu zèlf tegenaan loopt? Bijvoorbeeld over jouw eigen grenzen stellen, eenzaamheid in je functie of  over je twijfels of je nog wel wil leidinggeven?

Je wilt graag zinvol werk doen. Iets kunnen betekenen voor de maatschappij. En het verschil kunnen maken bij de mensen waarvoor je werkt. Zelf ben je vanuit de werkpraktijk steeds verder ontwikkeld totdat je zelf leidinggevende werd. Geweldig! Want dan kun je nóg meer betekenen en zelf sturing geven.

Tenminste… dat was de bedoeling. Want je merkt dat leidinggeven soms een stuk weerbarstiger is dan je had gedacht. Ook als je inmiddels al langer als leidinggevende werkt.

En dat is logisch, want leidinggeven is ècht een vak. Een vak dat vaak helemaal niet zo vanzelf gaat en iedere keer weer nieuwe uitdagingen brengt. Zeker als je organisatie (weer) volop in verandering is.

 

Dat moet toch makkelijker en leuker kunnen?

Ja, dat kan zeker! En daar kan ik je bij helpen. Want met mijn achtergrond als HR-adviseur, leiderschaps- &lifecoach èn leidinggevende heb ik inmiddels tientallen leidinggevenden – van beginnend tot zeer ervaren – begeleid. Mensen zoals jij die ook soms worstelen met hoe ze het beste hun team kunnen begeleiden èn wie zij zelf zijn.

In de gesprekken die we hebben staat jouw behoefte centraal. Ik heb maar 1 doel voor ogen: hoe kan ik jou verder helpen. Dit betekent ook dat er niet een vaststaand traject is waarbij we beginnen met A en eindigen bij Z. Maar dat ik met jou kijk wat nodig is.

Gebruikelijk is dat we beginnen met 5 gesprekken. De frequentie van de gesprekken gaat in overleg met jou. Het komt regelmatig voor dat de leidinggevenden waarmee ik werk aangeven dat ze mijn laagdrempelige, persoonlijke manier van werken en het sparren (met resultaat) heel prettig vinden en kiezen voor verlenging van het traject.

En de locatie? Ook dat is in overleg met jou. Mag natuurlijk op kantoor of online, maar kan ook lekker buiten in de natuur of in een stedelijke omgeving (regio Zaanstreek). Nèt waar jij je het meest ontspannen voelt en niet gestoord wordt door collega’s.

Na het traject werk je (weer) met vertrouwen, grip èn plezier lekker met je team om het verschil te maken!

Pakket 1: Efficiënte tijd

Pakket 2: Zinvolle tijd

Vaakst gekozen!

€ 575,- excl. BTW

€ 675,- excl. BTW

Inclusief:

5 gesprekken van 1 uur online via Teams/Zoom óf telefonisch

*

Luxe & compact notitieboekje voor al je vragen/inzichten/frustraties & ideeën

*

Inclusief:

5 gesprekken van 1 uur op jouw wenslocatie in de Zaanstreek
(Lekker in de natuur? In je kantoor? Jij mag het zeggen!)

*

Luxe & compact notitieboekje voor al je vragen/inzichten/frustraties & ideeën

*

Tussentijds bellen/appen met mij als je even vastloopt en weer snel op weg geholpen wil worden

*

Reiskosten

Wil je met mij werken op locatie, maar is dat buiten de Zaanstreek?
Dat kan natuurlijk ook! Dan worden wel de reiskosten in rekening gebracht.

*

Ik heb me erg gezien gevoeld. Zo fijn dat je me zei dat ik intuïtief al zo veel goed doe en “alleen maar” meer meters moet maken om het emotioneel beter te trekken. Ik heb het coachtraject als liefdevol/bemoedigend ervaren en voelde me heel serieus genomen. Heel erg fijn dus!

Anja

Teamleider, Verpleeg- en verzorgingshuiszorg

Een ervaren, deskundige en communicatief vaardige adviseur. Amber is een professional die ook kritisch durft te zijn, kansen ziet en pro-actief meedenkt. Prettig mens om mee samen te werken!

Toine van Loenhout

Districtschef Amsterdam-West, Nationale Politie - eenheid Amsterdam

Amber is professioneel, betrouwbaar, doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Ze neemt haar gesprekspartner serieus, mede door het voorhouden van een spiegel en is duidelijk in wat ze wel en niet voor je kan betekenen. In een organisatie waarin standaarden en denken in onmogelijkheden (soms) leidend waren, was Amber een welkom menselijk anker.

Suzanne Denekamp

Docent, Politie-academie, sectie Leiderschap

Ik heb een groeiend bedrijf en hierdoor kom je met andere zaken in aanraking dan alleen de werkzaamheden uitvoeren. In Amber heb ik een zeer prettige sparringpartner gevonden die mij zeer heeft geholpen om de rust te bewaren en keuzes die ik moest maken op een doordachte manier te doen.
De gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal een iedere aanbevelen eens in gesprek met haar te gaan. 

Amber, super veel dank!!!

B. Engberts

Eigenaar, Engberts Hoveniers

Amber is heel praktisch ingesteld. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen en het pijnpunt helder te verwoorden. Vervolgens weet ze je heel concreet met mogelijke oplossingen te helpen. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft me op die manier vaak geholpen zaken in perspectief te zien. Ik heb een heel fijn traject doorlopen. Ik heb het gevoel dat ik enorm gegroeid ben in het leidinggeven. Iets wat ik – grappig genoeg – ook van mijn omgeving terugkrijg. Terwijl die niets van dit traject wisten. Top!

Ellen Kuit

Amber is een gedreven en enthousiaste vrouw, interactief sterk met ook goede sociale empathische vaardigheden. Zij voelt goed aan waar de verwachtingen van haar collega’s liggen en heeft een klantgerichte instelling. Zij stelt de juiste vragen, weet de kern van een probleem goed te analyseren en komt dan met meerdere oplossingsrichtingen. Amber is onafhankelijk en tegelijk een prettige teamspeler !

Piet Kelder

Operationeel Specialist/plaatsvervangend sectorhoofd district West, Nationale Politie - eenheid Amsterdam

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

9 + 10 =

Stel hier je vraag