Begeleiding medewerker

Hoe fijn is het als je als medewerker met iemand kan sparren? Gewoon even overleggen en handvatten krijgen hoe je nu wèl lekker kan werken met je collega’s, hoe je een goede werk-privé balans kan hebben of hoe je erachter kan komen of je nog wel op de juiste plek zit?

Je wilt graag zinvol werk doen. Iets kunnen betekenen voor de maatschappij. En het verschil kunnen maken bij de mensen waarvoor je werkt.  Toch merk je dat het werken niet altijd meer datgene brengt wat je zoekt. Bijvoorbeeld omdat de organisatie in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd is, jij veel in de afgelopen tijd hebt meegemaakt privé of omdat je loopbaan toch net wat anders loopt dan je voor ogen had.

Je wil voorkomen dat je ziek wordt, maar zelf kom je er niet meer goed uit hoe je nu weer lekker in je vel kan komen te zitten èn het werk wel weer plezier geeft. 

 

Dat moet toch makkelijker en leuker kunnen?

Ja, dat kan zeker! En daar kan ik je bij helpen. Want met mijn achtergrond als HR-adviseur, leiderschaps- & re-integratiecoach èn leidinggevende heb ik inmiddels tientallen leidinggevenden èn medewerkers begeleid. Mensen zoals jij die ook soms worstelen met hoe ze weer zichzelf kunnen zijn èn lekker kunnen werken. 

In de gesprekken die we hebben staat jouw behoefte centraal. Ik heb maar 1 doel voor ogen: hoe kan ik jou verder helpen. Dit betekent ook dat er niet een vaststaand traject is waarbij we beginnen met A en eindigen bij Z. Maar dat ik met jou kijk wat nodig is.

Gebruikelijk is dat we beginnen met 5 gesprekken. De frequentie van de gesprekken gaat in overleg met jou. 

En de locatie? Ook dat is in overleg met jou. Mag natuurlijk op kantoor of online, maar kan ook lekker buiten in de natuur of in een stedelijke omgeving (regio Zaanstreek). Nèt waar jij je het meest ontspannen voelt en niet gestoord wordt door collega’s.

Na het traject heb je voldoende handvatten om weer lekker te kunnen werken.

Dreig je vast te lopen in je werk en wil je je graag herbezinnen op je loopbaan? Dan is misschien het 2 daagse Re-Focus trainingsprogramma iets voor jou. Kijk dan hier voor meer informatie.

Pakket 1: Efficiënte tijd

Pakket 2: Zinvolle tijd

Re-Focus

€ 575,- excl. BTW

€ 675,- excl. BTW

vanaf € 795,- excl. BTW 

Inclusief:

5 gesprekken van 1 uur online via Teams/Zoom óf telefonisch

*

Luxe & compact notitieboekje voor al je vragen/inzichten/frustraties & ideeën

*

Inclusief:

5 gesprekken van 1 uur op jouw wenslocatie binnen de Zaanstreek
(Lekker in de natuur? In je kantoor? Jij mag het zeggen!)

Wil je met mij werken op locatie, maar is dat buiten de Zaanstreek?
Dat kan natuurlijk ook! Dan worden wel de reistijd en -kosten buiten de Zaanstreek naar wenslocatie in rekening gebracht.

*

Luxe & compact notitieboekje voor al je vragen/inzichten/frustraties & ideeën

*

Tussentijds bellen/appen met mij als je even vastloopt en weer snel op weg geholpen wil worden

*

Reiskosten

*

Inclusief:

Inspirerend werkboek wat je als naslag kunt blijven gebruiken

*

Alle werkmaterialen

*

Begeleiding door zeer ervaren en deskundige trainer/coach

*

Koffie, thee, water
Lekkere pauzesnacks & verzorgde lunch

*

Deelnamecertificaat

*

Ik heb me erg gezien gevoeld. Zo fijn dat je me zei dat ik intuïtief al zo veel goed doe en “alleen maar” meer meters moet maken om het emotioneel beter te trekken. Ik heb het coachtraject als liefdevol/bemoedigend ervaren en voelde me heel serieus genomen. Heel erg fijn dus!

Anja

Teamleider, Verpleeg- en verzorgingshuiszorg

Een ervaren, deskundige en communicatief vaardige adviseur. Amber is een professional die ook kritisch durft te zijn, kansen ziet en pro-actief meedenkt. Prettig mens om mee samen te werken!

Toine van Loenhout

Districtschef Amsterdam-West, Nationale Politie - eenheid Amsterdam

Amber is professioneel, betrouwbaar, doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Ze neemt haar gesprekspartner serieus, mede door het voorhouden van een spiegel en is duidelijk in wat ze wel en niet voor je kan betekenen. In een organisatie waarin standaarden en denken in onmogelijkheden (soms) leidend waren, was Amber een welkom menselijk anker.

Suzanne Denekamp

Docent, Politie-academie, sectie Leiderschap

Ik heb een groeiend bedrijf en hierdoor kom je met andere zaken in aanraking dan alleen de werkzaamheden uitvoeren. In Amber heb ik een zeer prettige sparringpartner gevonden die mij zeer heeft geholpen om de rust te bewaren en keuzes die ik moest maken op een doordachte manier te doen.
De gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal een iedere aanbevelen eens in gesprek met haar te gaan. 

Amber, super veel dank!!!

B. Engberts

Eigenaar, Engberts Hoveniers

Amber is heel praktisch ingesteld. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen en het pijnpunt helder te verwoorden. Vervolgens weet ze je heel concreet met mogelijke oplossingen te helpen. Ze heeft veel kennis van zaken en heeft me op die manier vaak geholpen zaken in perspectief te zien. Ik heb een heel fijn traject doorlopen. Ik heb het gevoel dat ik enorm gegroeid ben in het leidinggeven. Iets wat ik – grappig genoeg – ook van mijn omgeving terugkrijg. Terwijl die niets van dit traject wisten. Top!

Ellen Kuit

Amber is een gedreven en enthousiaste vrouw, interactief sterk met ook goede sociale empathische vaardigheden. Zij voelt goed aan waar de verwachtingen van haar collega’s liggen en heeft een klantgerichte instelling. Zij stelt de juiste vragen, weet de kern van een probleem goed te analyseren en komt dan met meerdere oplossingsrichtingen. Amber is onafhankelijk en tegelijk een prettige teamspeler !

Piet Kelder

Operationeel Specialist/plaatsvervangend sectorhoofd district West, Nationale Politie - eenheid Amsterdam

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

13 + 9 =

Stel hier je vraag