Gratis adviesgesprek

Wil je niet langer leiding geven aan een team met gedoe, maar gewoon lekker werken?  Weer bezig zijn met datgene waar jij goed in bent en energie van krijgt? Of wil je weten hoe jij en je team wèl goede resultaten kunnen bereiken? Vul dan het contactformulier in.

Tijdens een gratis adviesgesprek van 30 minuten help ik je graag bij het bepalen van jouw volgende stap. We bespreken jouw situatie, ik geef je tips, feedback en advies, zodat het precies aansluit op waar jij behoefte aan hebt.

Na het versturen neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Een ervaren, deskundige en communicatief vaardige adviseur. Amber is een professional die ook kritisch durft te zijn, kansen ziet en pro-actief meedenkt. Prettig mens om mee samen te werken!

Toine van Loenhout

Districtschef Amsterdam-West, Politie eenheid Amsterdam

Ik heb een groeiend bedrijf en hierdoor kom je met andere zaken in aanraking dan alleen de werkzaamheden uitvoeren. In Amber heb ik een zeef prettige sparringpartner gevonden die mij zeer heeft geholpen om de rust te bewaren en keuzes die ik moest maken op een doordachte manier te doen. De gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal een iedere aanbevelen eens in gesprek met haar te gaan.

Amber, super veel dank!!!

B. Engberts

Engberts Hoveniers

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

Aanvraag gratis adviesgesprek

11 + 13 =

Stel hier je vraag