LEFWIJF

Waarom LEFWIJF?

 

In 2020 kwam LEFWIJF op mijn pad. Een prachtig project van Lucinda Douglas (auteur, spreker, ondernemer) om 50 persoonlijke verhalen te bundelen van 50 vrouwen met lef. Ik richt mij binnen mijn werk op zakelijk, maar vooral ook op persoonlijk leiderschap. En ik droomde al jaren van ooit een boek willen schrijven. Die combinatie maakte het voor mij onweerstaanbaar om aan mee te doen!

Zelf zou ik mij nooit als lefwijf typeren en toch… In mijn leven zijn er – net als bij veel mensen – aardig wat pittige dingen op mijn pad gekomen. Momenten waar ik ondanks angst, boosheid, verdriet, pijn of frustratie tóch ervoor koos om mijn eigen keuze(s) te maken en om mijn leven zó te bouwen dat het ook echt een waardevol leven voor mij is.

Voor LEFWIJF heb ik gekozen voor mijn ervaring met leven & dood toen ik ernstige zwangerschapsvergiftiging kreeg bij mijn eerste kind. Een ervaring die mij – ondanks de heftigheid – ook veel gebracht heeft en wat mijn pad daarna heeft beïnvloed. Wil je meer weten over mijn verhaal in LEFWIJF? Klik dan op het filmpje rechtsonder voor een interview met Lucinda Douglas over mijn verhaal èn over mijn ondernemerschap.

Wil je mijn verhaal lezen èn de andere 49 verhalen? Klik dan hier om het boek te bestellen. Stuk voor stuk èchte, herkenbare en inspirerende verhalen van mensen die zakelijk óf privé met lef hun leven bouwen. En als je een persoonlijke boodschap in het boek wil, dan doe ik dat met plezier. 

In 2021 is LEFWIJF 2 uitgekomen en komt er in 2022 nog als laatste deel LEFWIJF 3 uit. Hoe tof!

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

15 + 14 =

Stel hier je vraag