LEFWIJF

Waarom LEFWIJF?

 

In 2020 kwam LEFWIJF op mijn pad. Een prachtig project van Lucinda Douglas (auteur, spreker, ondernemer) om 50 persoonlijke verhalen te bundelen van 50 vrouwen met lef. Ik richt mij binnen mijn werk op zakelijk, maar vooral ook op persoonlijk leiderschap. En ik droomde al jaren van ooit een boek willen schrijven. Die combinatie maakte het voor mij onweerstaanbaar om aan mee te doen!

Zelf zou ik mij nooit als lefwijf typeren en toch… In mijn leven zijn er – net als bij veel mensen – aardig wat pittige dingen op mijn pad gekomen. Momenten waar ik ondanks angst, boosheid, verdriet, pijn of frustratie tóch ervoor koos om mijn eigen keuze(s) te maken en om mijn leven zó te bouwen dat het ook echt een waardevol leven voor mij is.

Voor LEFWIJF heb ik gekozen voor mijn ervaring met leven & dood toen ik ernstige zwangerschapsvergiftiging kreeg bij mijn eerste kind. Een ervaring die mij – ondanks de heftigheid – ook veel gebracht heeft en wat mijn pad daarna heeft beïnvloed. Wil je meer weten over mijn verhaal in LEFWIJF? Klik dan op het filmpje rechtsonder voor een interview met Lucinda Douglas over mijn verhaal èn over mijn ondernemerschap.
Er kwamen heel veel positieve reacties op LEFWIJF en daarom is in 2021 LEFWIJF 2 uitgekomen en in 2022 het laatste deel: LEFWIJF 3. Hoe tof!

Wil je mijn verhaal lezen èn de andere 49 verhalen van LEFWIJF? Het boek kost € 23,50 (inclusief verzendkosten).

Je kunt LEFWIJF bestellen door het bedrag over te boeken op:

Barnsteen Teammanagement
NL94 KNAB 0405 7791 86

En door mij een bericht te sturen met je adresgegevens. Klik hier voor het mailadres. Dan stuur ik het boek je zo snel mogelijk toe.

Wil je dat er een persoonlijk berichtje wordt geschreven in het boek? Dat kan! Zet dat dan in je mailbericht erbij en ik maak het met plezier in orde.

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

15 + 5 =

Stel hier je vraag