Mij

Over mijn loopbaan

 

Na mijn HBO-Facilitaire Dienstverlening ben ik gaan werken als intercedente. Kort daarna ben ik overgestapt naar Bureau Jeugdzorg Amsterdam waar ik als jonge twintiger werkte als plaatsvervangend hoofd Facilitair Beheer en later als beleidsmedewerker. Dat laatste was niet echt aan mij besteed 🙂 .

In 2000 ben ik begonnen bij de politie als HR-adviseur en heb ik met veel plezier jarenlang gewerkt voor stafdiensten, noodhulpteams en de recherche. In die hoedanigheid heb ik veel leidinggevenden begeleid èn veel mensen in management development-trajecten. In deze periode heb ik ook mijn coachingsopleiding gevolgd en allerlei vakopleidingen en -trainingen gedaan, zoals Systemisch Werken en veranderkunde.

De laatste paar jaar heb ik binnen de politie zelf als leidinggevende gewerkt.

Kijk op mijn LinkedIN-profiel als je meer wil weten over mijn loopbaan.

Wil je meer weten over mijn loopbaan? Bekijk dan hier mijn LinkedIn-profiel.
Wil je meer weten over mijn loopbaan? Bekijk dan hier mijn LinkedIn-profiel.

Over mij als coach & manager

In mijn werk ben ik enthousiast, open en betrokken. Dat hoor en dat voel je. En ik stel vragen en veel ook. Juist dan kan ik goed aansluiten bij de behoefte van de leidinggevende en het team. De focus ligt op weer regie krijgen èn het plezier terugbrengen op de afdeling en het werk.

Doordat ik zowel als HR-adviseur, coach èn als manager heb gewerkt kan ik heel makkelijk schakelen. Het ene moment kijk ik met een helicopterview naar het team, het volgende moment kan ik 1-op-1 coachen of een lastig gesprek aangaan.

Van nature ben ik praktisch ingesteld. Géén boekwerken, grote analyses of beleidsstukken. Wèl handvatten die gelijk in de praktijk kunnen worden toegepast gebaseerd op jarenlange ervaring & kennis. Veel zaken waar de leidinggevende of het team nu tegen aanlopen heb ik al eens (of meerdere keren 😉 ) meegemaakt, zodat ik precies weet wat een handige volgende stap is om verder te komen.

Zowel bij mijn interim-management als in de coaching werk ik onder meer vanuit dienend leiderschap. Klik op de knop links om meer te weten over mijn werkwijze en visie.

Over mij als mens

Voluit lachen (soms tot tranen toe)? Graag en veel! En zingen met mijn popkoor vind ik heerlijk. Net als lezen trouwens, cappuccino drinken en mooie gesprekken.

Samen met mijn gezin (Ralph en onze tieners Yara & Olaf) vind ik het geweldig om binnen Europa rondreizen en stedentrips te maken. Liefst per trein.

En ik wil graag – nuchtere idealist als ik ben – de wereld mooier kleuren. Soms klein en solo, zoals afval rapen of inspirerende artikelen delen. Liever samen door o.a. vrijwilligerswerk zoals het organiseren van buurtactiviteiten of mijn bestuurswerk voor stichting Leergeld Zaanstad (gericht op armoedebestrijding bij kinderen tussen 4-21 jaar).

Kijk op mijn LinkedIN-profiel als je meer wil weten van mijn vrijwilligerswerk en neem contact met mij op als ik daarin iets voor je kan betekenen!

Wil je meer weten over mijn vrijwilligerswerk? Bekijk dan hier mijn LinkedIn-profiel.

Wil je ook gewoon lekker werken zonder gedoe?

Neem hieronder contact met mij op.

9 + 11 =