Organisatie-advies

Soms speelt er gewoon veel tegelijk binnen het team. Het vergaderen verloopt moeizaam, de samenwerking loopt niet, medewerkers zijn passief of er is veel verzuim. Zo maar eens wat gedoe wat er allemaal tegelijk aan de hand kan zijn. Maar waar te beginnen? En belangrijker nog: hoe krijg je hier weer een positieve beweging in?

Doordat ik zowel als HR-adviseur, coach èn als manager heb gewerkt kan ik heel makkelijk schakelen èn inschatten waar het knelt. Het ene moment kijk ik naar wat de leidinggevende zèlf nodig heeft, het volgende moment kijk ik met een helicopterview naar het team en wat daarbij nodig is als eerste stap of coach ik medewerkers individueel op de werkvloer.

Mijn werkwijze is vooral heel praktisch: géén boekwerken, grote analyses of beleidsstukken. Wèl handvatten die gelijk in de praktijk kunnen worden toegepast gebaseerd op jarenlange ervaring & kennis. En ik stel vragen en veel ook. Zodat ik precies weet waar de leidinggevende en het team behoefte aan hebben. Daarbij kijk ik vooral naar wat wèl kan en werk ik bekrachtigend. Tegelijk schuw ik niet om te spiegelen en duidelijkheid te scheppen, óók als dat geen prettige boodschap is. De focus ligt namelijk altijd op weer regie krijgen èn het plezier terugbrengen op de afdeling en het werk.

Ik geloof sterk in de kracht van binnenuit en in de context waarbinnen het team werkt. Juist dáár kan ik van toegevoegde waarde voor het team zijn. Letterlijk ervaar je dan wat er gebeurt en kan ik direct inspelen op wat nodig is. Bovendien kan ik op die manier bijdragen aan een veel duurzamere verandering of ontwikkeling van het team.

Inzet van organisatie-advies kan zowel projectmatig als langdurig zijn, waarbij ik bij jouw organisatie (op de achtergrond) betrokken blijf.

}

Pakket 1: Inzet op uurbasis

Pakket 2: Per dagdeel

€ 125,- excl. BTW per uur

€ 400,- excl. BTW per dagdeel

Inclusief:

Jouw vaste adviseur vertrouwd dichtbij

*

Flexibel inzetbaar qua uren naar behoefte wat er
in het team/de organisatie speelt

*

Op werklocatie, online of combinatie daarvan

Wil je met mij werken op locatie, maar is dat buiten de Zaanstreek?
Dat kan natuurlijk ook! Dan worden wel de reistijd en -kosten buiten de Zaanstreek naar wenslocatie in rekening gebracht.

*

Maandelijkse factuur achteraf van de
gewerkte uren in die maand

*

Goede bereikbaarheid via mail, app of telefoon voor kort advies,
zodat je snel weer verder kan

*

Geen extra avond- of weekendtarief

*

Reiskosten

Inclusief:

Jouw vaste adviseur als vertrouwd gezicht
iedere week 1 of meer dagdelen beschikbaar/aanwezig

*

Op werklocatie, online of een combinatie daarvan

Wil je met mij werken op locatie, maar is dat buiten de Zaanstreek?
Dat kan natuurlijk ook! Dan worden wel de reistijd en -kosten buiten de Zaanstreek naar wenslocatie in rekening gebracht.

*

Maandelijkse factuur vooraf van de geplande uren in die maand

*

Mogelijkheid om extra adviesuren in te kopen zonder dat je er aan “vast” zit. Deze uren worden  op basis van nacalculatie de maand erna gefactureerd, zodat je goed grip op de kosten behoudt. 

*

Goede bereikbaarheid via mail, app of telefoon voor advies,
zodat je snel weer verder kan

*

Geen extra avond- of weekendtarief

*

Reiskosten

Een gedreven collega met een grote passie en liefde voor het vak. De boost die zij onze afdeling gaf in een moeilijke tijd is zeer waardevol geweest. Wat Amber zo bijzonder maakte was dat zij echt luisterde en doorvroeg op onze behoefte. Hiermee heeft zij de P-zorg weer op de kaart gezet en de afdeling weten te verbinden. Heel fijn om met haar samengewerkt te hebben!

Marjon van Langen

Adviseur Capaciteitsmanagement, Nationale Politie - eenheid Noord-Holland

Ik heb met Amber samengewerkt toen zij zowel de functie van HR-adviseur/coach, als die van van plv teamchef informatieknooppunt vervulde. Wat ik zo mooi vind aan Amber is dat zij echt naar je luistert. Zij hoort datgene wat niet gezegd wordt en weet dus goed waar iets wringt. M.i. is dat een mooie eigenschap en is dat iets wat niet aangeleerd is. Zij is oprecht geïnteresseerd naar mensen, zij is authentiek, waardoor een gesprek met haar voeren echt persoonlijk is en minder zakelijk overkomt. Aan de andere kant kan Amber als het er om aan moet komen, ook zakelijk zijn. Zij is duidelijk, weet haar mening te geven en is bereid buiten de kaders te denken. Kortom, Amber is een aanwinst om te leren kennen en om samen te werken.

Olivia Themen

DUO-medewerker Bureau Ketensamenwerking Politie -OM, Openbaar Ministerie Noord-Holland

Een ervaren, deskundig en communicatief vaardige adviseur. Amber is een professional die ook kritisch durft te zijn, kansen ziet en pro-actief meedenkt.
Prettig mens om mee samen te werken!

Toine van Loenhout

Districtschef Amsterdam-West, Nationale Politie - Eenheid Amsterdam

Ik heb een groeiend bedrijf en hierdoor kom je met andere zaken in aanraking dan alleen de werkzaamheden uitvoeren.

In Amber heb ik een zeer prettige sparringpartner gevonden die mij zeer heeft geholpen om de rust te bewaren en keuzes die ik moest maken op een doordachte manier te doen.

De gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal een ieder aanbevelen eens met haar in gesprek te gaan.

 

Amber, super veel dank!!!

B. Engberts

Eigenaar, Engberts Hoveniers

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

4 + 14 =

Stel hier je vraag