Over

Over Barnsteen Teammanagement

 

Met Barnsteen Teammanagement wil ik het plezier bij leidinggevenden èn hun teams weer vergroten & je weer de touwtjes in handen geven. Daarop volgt het resultaat! Bij mijn teambeleiding en in de coaching werk ik daarom vanuit dienend leiderschap. Wat hebben jij en je team nodig om weer voluit te kunnen?

Amber Hackmann

Over mij als coach 

In mijn werk ben ik enthousiast en betrokken. De focus ligt op weer de touwtjes in handen krijgen èn het plezier terugbrengen op de afdeling en het werk. Essentieel hiervoor zijn het maken van verbinding & duidelijkheid. Doordat ik zowel als HR-adviseur & coach heb gewerkt en als manager kan ik heel makkelijk schakelen en het ene moment het team vanuit helicopterview bekijken om te zien wat er moet gebeuren. Het volgende moment ga ik een 1-op-1gesprek aan. Nèt wat er nodig is.

Van nature ben ik heel praktisch ingesteld en geef je daarom graag handvatten (gebaseerd op jarenlange ervaring & kennis) die gelijk in de praktijk kunnen worden toegepast .

 

Over mij als mens

Voluit lachen (soms tot tranen toe)? Graag en veel! Ik geniet van mijn gezin èn kleur graag de wereld een beetje mooier. Wil je meer over mij persoonlijk weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Wil je ook gewoon lekker werken zonder gedoe?

Neem hieronder contact met mij op.

13 + 14 =