Over

Over Barnsteen Teammanagement

 

Met Barnsteen Teammanagement wil ik het plezier bij leidinggevenden èn hun teams weer vergroten & je weer de touwtjes in handen geven. Daarop volgt het resultaat! Daarbij werk ik onder meer vanuit dienend leiderschap. Wat heb jij (of jouw team) nodig om weer zo lekker mogelijk te kunnen werken?

Daarbij kijk ik niet alleen naar zakelijk leiderschap over bijvoorbeeld hoe je om kunt gaan met conflicten, hoe je verbinding maakt in je team of hoe kun je een goed gesprek kunt hebben met een vervelende boodschap, etc.

Maar juist ook naar wie jíj bent als mens. Hoe kom jij het beste tot je recht? Wat voor leidinggevende wil je zijn? Maak jij zelf voldoende gebruik van jouw talenten en hoe kan dit nog beter? Juist dit persoonlijk leiderschap is van cruciaal belang om ècht met plezier te kunnen werken.

In veel van de gesprekken gaan zakelijk & persoonlijk leiderschap overigens hand-in-hand. Juist door naar jou als mens te kijken, kan ik het beste aansluiten wat jíj nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. 

Amber Hackmann

Over mij als coach & adviseur

In mijn werk ben ik enthousiast en betrokken. De focus ligt op weer de touwtjes in handen krijgen èn het plezier terugbrengen op de afdeling en het werk. Essentieel hiervoor zijn het maken van verbinding & duidelijkheid. Doordat ik zowel als HR-adviseur & coach heb gewerkt en als manager kan ik heel makkelijk schakelen en het ene moment het team vanuit helicopterview bekijken om te zien wat er moet gebeuren. Het volgende moment ga ik een 1-op-1gesprek aan. Nèt wat er nodig is.

Van nature ben ik heel praktisch ingesteld en geef je daarom graag handvatten (gebaseerd op jarenlange ervaring & kennis) die gelijk in de praktijk kunnen worden toegepast .

 

Over mij als mens

Voluit lachen (soms tot tranen toe)? Graag en veel! Ik geniet van mijn gezin èn kleur graag de wereld een beetje mooier. Wil je meer over mij persoonlijk weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Wil je ook gewoon lekker werken zonder gedoe?

Neem hieronder contact met mij op.

1 + 8 =

Stel hier je vraag