Werkwijze

Over mijn visie en werkstijl

 

In mijn werk ben ik enthousiast, open en betrokken. Dat hoor en dat voel je.

Ik denk in mogelijkheden en hoe dit praktisch vorm kan krijgen. Doordat dat ik zowel als HR-adviseur, coach èn als leidinggevende heb gewerkt kan ik heel makkelijk schakelen. Het ene moment kijk ik met een helicopterview naar het team, het volgende moment kan ik 1-op-1 coachen of een lastig gesprek aangaan.

Steeds ben ik op zoek naar hoe de leidinggevende en/of het team het beste gefaciliteerd kan worden in waar de behoefte ligt. Dit in combinatie met wat je met het team wil bereiken. De focus ligt daarbij op de touwtjes weer in handen krijgen (zowel bij de leidinggevende als het team) èn het plezier terugbrengen op de afdeling en het werk.

Dienend leidinggeven is een belangrijke leidraad in mijn werk.
Werken vanuit vertrouwen, het stimuleren van professionele ruimte èn daar ook je verantwoordelijkheid in nemen, kijken naar wat het team nódig heeft om de afgesproken doelen te bereiken en daar als leidinggevende dienend aan zijn, zijn daaruit aspecten die een belangrijke basis voor mij vormen.

Ook kijk ik graag met een systemische blik. Welke onbewuste patronen liggen onder het zichtbare gedoe?

Nóg een belangrijk aspect dat ik graag meeneem is waarom doe je de dingen? Wat wil je ermee bereiken? Draagt het bij aan de organisatie? En aan jouzelf? Zeer inspirerend filmpje daarover is bijgaande TedTalk van Simon Sinek: Start with why.

Wil je meer weten? Klik dan hieronder op één van de filmpjes. Verder praten erover of bespreken wat ik voor jou en je team kan betekenen? Leuk! Mijn contactgegevens vind je hier.

 

 

Een gedreven collega met een grote passie en liefde voor het vak. De boost die zij onze afdeling gaf in een moeilijke tijd is zeer waardevol geweest. Wat Amber zo bijzonder maakte was dat zij echt luisterde en doorvroeg op onze behoefte. Hiermee heeft zij de P-zorg weer op de kaart gezet en de afdeling weten te verbinden. Heel fijn om met haar samengewerkt te hebben!
Marjon van Langen

Planner, Politie eenheid Noord-Holland, team Capaciteitsmanagement & Planning

Amber is een gedreven en enthousiaste vrouw, interactief sterk met ook goede sociale empathische vaardigheden. Zij voelt goed aan waar de verwachtingen van haar collega’s liggen en heeft een klantgerichte instelling. Zij stelt de juiste vragen, weet de kern van een probleem goed te analyseren en komt dan met meerdere oplossingsrichtingen. Amber is onafhankelijk en tegelijk een prettige teamspeler !
Piet Kelder

Operationeel Specialist/plaatsvervangend sectorhoofd, Politie eenheid Amsterdam, district Amsterdam-West

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

1 + 11 =

Stel hier je vraag