Workshop Samenwerken in ons team

Geen idee waar jij & je team nu precies tegen aanlopen in de samenwerking?

In de workshop Samenwerken in ons team neem ik jou en het team mee om na te denken over wat jullie verstaan onder samenwerking en waar de knelpunten zijn. Een interactieve workshop die snel inzicht geeft om verder te kunnen.

Wil je gelijk verder om een stappenplan met het team te maken? Dat kan ook. Samen met het team kunnen we de prioriteiten bepalen èn als je wilt ook per prioriteit een stappenplan maken. Je kunt dan gelijk ná de workshop met je team aan de slag!

Neem contact op om een workshop Samenwerken in ons team op maat te bespreken.

Teamwork zit bij de brandweer in de genen, maar hoe gaan we daar mee om in de veranderende wereld van vandaag. Ook daar zijn wij op zoek om hier het optimale uit te halen voor de burgers en onszelf. Na een goed en constructief vooroverleg met Amber had ze een werkvorm gevonden die goed bij ons kon passen. Met dank aan Amber haar open en transparante houding, kwam op de dag zelf gauw ter tafel waar onze uitdaging ligt om aan te werken. Een goede start om scherp en efficiënt inzicht in huidige patronen te krijgen.

Ton Stevens

Ploegchef Repressie, Veiligheids Regio Kennemerland

Zeer te spreken over de bijdrage in de voorbereiding en begeleiding van onze MT-2daagse! Met een gedegen programma op maat in combinatie met de spontane, actieve en ongedwongen wijze van coaching door Amber is onze 2-daagse een succes geworden. Het heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan het versterken van de samenwerking en de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie. Amber bedankt!
Martijn Buysman

Operationeel Specialist A, Politie | Eenheid Amsterdam | District Amsterdam West | Basisteam West Overtoomsesluis

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

Aanvraag Workshop

4 + 13 =