Workshops & trainingen 

Inspiratiesessie (Big five for Life)

Kan jouw team wel wat energie & inspiratie gebruiken?

In de inspiratiesessie neem ik jou en je team mee op een interactieve reis waarin jullie kennis maken met het gedachtegoed van Big Five for Life. Wanneer heb je voor het laatst even ècht stil gestaan bij wat je belangrijk vind in je leven? Waar wordt je enthousiast van? Recent nog gelachen met elkaar? En èchte verhalen gedeeld?

Deze workshop is geschikt voor alle teams (van werkvloer tot directie) die graag met meer plezier èn focus willen werken. En voor die teams die energiek en enthousiast weer verder willen.

De inspiratiesessie kan op maat gemaakt worden met een duur tussen de 1 en 3 uur. Prima optie dus voor een lunchsessie, maar bijvoorbeeld ook voor een dagdeel tijdens een teamdag. De workshop wordt gegeven op de werkplek, maar kan natuurlijk ook op een andere locatie. En natuurlijk kan deze ook online gegeven worden.

Zin in? Neem dan contact met mij op.

2daagse (of 2 dagen/4 dagdelen online) Life-Safari (Big Five for Life)

In deze 2daagse/4dagdelen (online) training leer je wat je ècht het liefste wilt in je leven & werk èn hoe je daar komt

Ben je in een sleur gekomen? Krijg je geen energie meer van de dingen die jou eerst gelukkig maakten? Verlang je er naar meer uit je leven en werk te halen? Wanneer lag de wereld voor het laatst aan je voeten?

In deze LifeSafari ga je 2 dagen/4 dagdelen (online) aan de slag om dat te ontdekken wat je diep van binnen (vaak voor een deel onbewust) het liefste wilt èn wat je tot nu toe tegenhoudt. Maar dat kan anders! Deze training kan je aardig door elkaar schudden, maar daar komen dan ook de mooiste ontdekkingen uit. De methode die hiervoor gebruikt wordt is de Big-Five for Life-methode. Klik hier om meer te leren over de kern van de Big Five for Life-methode.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die (veel) meer uit het leven wil halen. Dat kan namelijk!
De Life Safari is 2 dagen fysiek of 2 dagen/4 dagdelen online. Fysiek kan het 1-op-1 gevolgd worden of in groepsverband (ook bijvoorbeeld met het hele team).
Online is uitsluitend 1-op-1. Twijfel je wat voor jou het beste is? Neem dan gerust contact met mij op om hierover te sparren.

Kun je niet wachten om ook jouw mooiste leven te leiden? Neem dan contact met mij op.

Samenwerken in ons team

Geen idee waar jij & je team nu precies tegen aanlopen in de samenwerking?

In de workshop Samenwerken in ons team neem ik jou en het team mee om na te denken over wat jullie verstaan onder samenwerking en waar de knelpunten zijn. Een interactieve workshop die snel inzicht geeft om verder te kunnen.

Wil je gelijk verder om een stappenplan met het team te maken? Dat kan ook. Samen met het team kunnen we de prioriteiten bepalen èn als je wilt ook per prioriteit een stappenplan maken. Je kunt dan gelijk ná de workshop met je team aan de slag!

Neem contact op om een workshop Samenwerken in ons team op maat te bespreken.

Begin mei heb ik de levenssafari van de Big Five voor Life mogen meemaken onder leiding van Amber. Het waren twee avontuurlijke en leerzame dagen! Amber nam alle tijd om mij de juiste kant op te leiden en voelde goed aan welke opdrachten extra verdieping nodig hadden. Al met al voelde het als een heel natuurlijk proces dat werd doorlopen, op precies het goede tempo. Na anderhalve dag wist ik mijn Big Five te formuleren en door alle doorlopen opdrachten kan je hier dan ook echt goed invulling aangeven. Ondanks dat het een vermoeiende twee dagen waren, heeft het heel erg veel energie en enthousiasme opgeleverd!

Deelnemer Online Life Safari

Zeer te spreken over de bijdrage in de voorbereiding en begeleiding van onze MT-2daagse!. Met een gedegen programma op maat in combinatie met de spontane, actieve en ongedwongen wijze van coaching door Amber is onze 2-daagse een succes geworden. Het heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan het versterken van de samenwerking en de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie. Amber bedankt!

Martijn Buysman

Operationeel Specialist A, Nationale Politie, eenheid Amsterdam

Een intensieve, maar zeer waardevolle cursus voor de rest van je leven!

Deelnemer Life Safari

Teamwork zit bij de brandweer in de genen, maar hoe gaan we daar mee om in de veranderende wereld van vandaag. Ook daar zijn wij op zoek om hier het optimale uit te halen voor de burgers en onszelf. Na een goed en constructief vooroverleg met Amber had ze een werkvorm gevonden die goed bij ons kon passen. Met dank aan Amber haar open en transparante houding, kwam op de dag zelf gauw ter tafel waar onze uitdaging ligt om aan te werken. Een goede start om scherp en efficiënt inzicht in huidige patronen te krijgen.

Ton Stevens

Ploegchef repressie, Veiligheids Regio Kennemerland

Vertrouw het proces! Al was dat niet makkelijk na dag 1. Maar echt… dag 2 brengt je gelukscurve vèr omhoog!

Deelnemer Life Safari

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

Aanvraag Workshop

8 + 14 =