Workshops & trainingen 

Inspiratiesessie (Big five for Life)

Kan jouw team wel wat energie & inspiratie gebruiken?

In de inspiratiesessie neem ik jou en je team mee op een interactieve reis waarin jullie kennis maken met het gedachtegoed van Big Five for Life. Wanneer heb je voor het laatst even ècht stil gestaan bij wat je belangrijk vind in je leven? Waar wordt je enthousiast van? Recent nog gelachen met elkaar? En èchte verhalen gedeeld?

Deze workshop is geschikt voor alle teams (van werkvloer tot directie) die graag met meer plezier èn focus willen werken. En voor die teams die energiek en enthousiast weer verder willen.

De inspiratiesessie kan op maat gemaakt worden met een duur tussen de 1 en 3 uur. Prima optie dus voor een lunchsessie, maar bijvoorbeeld ook voor een dagdeel tijdens een teamdag. De workshop wordt gegeven op de werkplek, maar kan natuurlijk ook op een andere locatie. En natuurlijk kan deze ook online gegeven worden.

Zin in? Neem dan contact met mij op.

2daagse (of 2 dagen/4 dagdelen online) Life-Safari (Big Five for Life)

Leer je wat je ècht het liefste wilt in je leven & werk èn hoe je daar komt

 

Met deze workshop begeleid ik leidinggevenden en medewerkers die op zoek zijn naar waar zij nou echt gelukkig van worden. Loop je vast in je werk of thuis? Weet je wat je ècht wil in dit leven? Of is dat nog onduidelijk voor je? Als je het wel weet, hoe kom je daar dan? En is het alle moeite en stress wel waard?

Wat gebeurt er als je dat omdraait? Ben je nú blij met jouw leven? Is dit hoe jij tevreden terug kan kijken later als je oud & grijs bent? Zo ja, wat heerlijk voor je! Toch lees je dit stukje vast niet voor niets. Is er iets wat je nog mist?

Veel mensen die ik spreek zijn al langer op zoek naar antwoorden. Zelf maak ik in mijn begeleiding gebruik van onder meer de Big Five for Life – methode. Tijdens de 2 daagse Life Safari (op basis van deze methode) krijg je in 2 dagen zicht op wat JOU nu het meest gelukkig maakt. Heel praktisch, laagdrempelig, niet zweverig en vooral inspirerend! Wat zijn jouw 5 belangrijkste waarden voor geluk èn wat kun je doen om daar ook te komen?

Instant-geluk na deze workshop? Nee, natuurlijk niet. Maar het begint wel bij wéten wat voor jou echt belangrijk is. Als je dit weet, kun je namelijk ook de keuzes gaan maken om dit – eindelijk 😉 – voor elkaar te gaan krijgen. En dáár gaat je gelukscurve wèl van omhoog!

Wil jij ook echt scherp hebben wat jou gelukkig maakt èn handvatten om dit te bereiken, dan begeleid ik je met plezier op jouw vind-tocht. En vind je het lastig om je inzichten om te zetten in echte actie? Dan combineer je de Life Safari toch gewoon met nog een aantal gesprekken? Doe het op de manier die bij jou past.

Twijfel je of dit iets voor je is of wil je er meer over weten? Klik hier voor contactinformatie. Of klik hier om naar de site van Barnsteen Lifecoaching te gaan en een kijkje te nemen bij alle mogelijkheden.

Ook gebeurt het regelmatig dat een leidinggevende dit traject aan een medewerker aanbiedt die vastloopt. Misschien ook iets voor jouw team? Bel me gerust op om even te sparren!

Onderstaand filmpje raakt de kern waar Big Five for Life voor staat. Wat wil jij in je museum hebben staan?

Samenwerken in ons team

Geen idee waar jij & je team nu precies tegen aanlopen in de samenwerking?

In de workshop Samenwerken in ons team neem ik jou en het team mee om na te denken over wat jullie verstaan onder samenwerking en waar de knelpunten zijn. Een interactieve workshop die snel inzicht geeft om verder te kunnen.

Wil je gelijk verder om een stappenplan met het team te maken? Dat kan ook. Samen met het team kunnen we de prioriteiten bepalen èn als je wilt ook per prioriteit een stappenplan maken. Je kunt dan gelijk ná de workshop met je team aan de slag!

Neem contact op om een workshop Samenwerken in ons team op maat te bespreken.

Begin mei heb ik de levenssafari van de Big Five voor Life mogen meemaken onder leiding van Amber. Het waren twee avontuurlijke en leerzame dagen! Amber nam alle tijd om mij de juiste kant op te leiden en voelde goed aan welke opdrachten extra verdieping nodig hadden. Al met al voelde het als een heel natuurlijk proces dat werd doorlopen, op precies het goede tempo. Na anderhalve dag wist ik mijn Big Five te formuleren en door alle doorlopen opdrachten kan je hier dan ook echt goed invulling aangeven. Ondanks dat het een vermoeiende twee dagen waren, heeft het heel erg veel energie en enthousiasme opgeleverd!

Deelnemer Online Life Safari

Zeer te spreken over de bijdrage in de voorbereiding en begeleiding van onze MT-2daagse!. Met een gedegen programma op maat in combinatie met de spontane, actieve en ongedwongen wijze van coaching door Amber is onze 2-daagse een succes geworden. Het heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan het versterken van de samenwerking en de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie. Amber bedankt!

Martijn Buysman

Operationeel Specialist A, Nationale Politie, eenheid Amsterdam

Een intensieve, maar zeer waardevolle cursus voor de rest van je leven!

Deelnemer Life Safari

Teamwork zit bij de brandweer in de genen, maar hoe gaan we daar mee om in de veranderende wereld van vandaag. Ook daar zijn wij op zoek om hier het optimale uit te halen voor de burgers en onszelf. Na een goed en constructief vooroverleg met Amber had ze een werkvorm gevonden die goed bij ons kon passen. Met dank aan Amber haar open en transparante houding, kwam op de dag zelf gauw ter tafel waar onze uitdaging ligt om aan te werken. Een goede start om scherp en efficiënt inzicht in huidige patronen te krijgen.

Ton Stevens

Ploegchef repressie, Veiligheids Regio Kennemerland

Vertrouw het proces! Al was dat niet makkelijk na dag 1. Maar echt… dag 2 brengt je gelukscurve vèr omhoog!

Deelnemer Life Safari

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

Aanvraag Workshop

11 + 15 =

Chat openen
Stel hier je vraag