Workshops

Samenwerken in ons team

Geen idee waar jij & je team nu precies tegen aanlopen in de samenwerking?

In deze workshop brengen we in kaart wat jij & je team verstaan onder samenwerking en waar de knelpunten zitten binnen het teamEen interactieve workshop die snel inzicht geeft om verder te kunnen.

Wil jij gelijk verder om een stappenplan met het team te maken? Dat kan natuurlijk ook! Samen met het team kunnen we de prioriteiten bepalen èn per prioriteit een stappenplan maken. Je kunt dan gelijk na de workshop met je team aan de slag!

Deze workshop wordt incompany gegeven en is geschikt voor leidinggevenden & hun teams.

Zin in? Neem dan contact met mij op.

Vanaf € 695,- excl. BTW.
Inclusief werkmaterialen.

Zeer te spreken over de bijdrage in de voorbereiding en begeleiding van onze MT-2daagse! Met een gedegen programma op maat in combinatie met de spontane, actieve en ongedwongen wijze van coaching door Amber is onze 2-daagse een succes geworden. Het heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan het versterken van de samenwerking en de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie. Amber bedankt!

Martijn Buysman

Operationeel Specialist A, Nationale Politie, eenheid Amsterdam

Teamwork zit bij de brandweer in de genen, maar hoe gaan we daarmee om in de veranderende wereld van vandaag? Ook daar zijn we op zoek om hier het optimale uit te halen. voor de burgers en onszelf.

Na een goed en constructief vooroverleg met Amber had ze een werkvorm gevonden die goed bij ons kon passen. Met dank aan Amber haar open en transparante houding, kwam op de dag zelf gauw ter tafel waar onze uitdaging ligt om aan te werken. Een goede start om scherp en efficiënt inzicht in huidige patronen te krijgen. 

Ton Stevens

Ploegchef repressie, Veiligheidsregio Regio Kennemerland

Van gedoe naar werkplezier

Ontdek de 2 basisvoorwaarden om met minder gedoe en met meer plezier te werken

In deze workshop gaan we de 2 basisvoorwaarden (her)ontdekken die aan de basis staan voor het gedoe in de meeste werksituaties. Aan de hand van eigen ingebrachte “gedoe”-casussen bekijk je welke basisvoorwaarde(n) ontbrak(en) en vooral wat je kunt doen om dit voortaan anders te doen.

En je deelt met elkaar succesvolle acties van geslaagde interventies die je hebt ingezet bij eerder gedoe in je team. Kortom: een inspirerende èn praktische workshop om voortaan met andere ogen met gedoe in je team om te gaan.

Deze workshop wordt incompany gegeven en is geschikt voor MT’s en (project)teams.

Zin in? Neem dan contact met mij op.

Vanaf € 495,- excl. BTW.

Op 2 maart 2022 gaf Amber tijdens de bijeenkomst van de NVD Noord-Holland een zeer geslaagde workshop “Van gedoe naar werkplezier”.
Amber gaf ons goede tips waarmee je zo’n 90% van het gedoe kan voorkomen of oplossen. Wil je weten welke, boek haar dan!

Ze is inspirerend, motiverend en geeft handvatten mee. Ze beweegt mee met de aanwezige groep en heeft ook een interactief deel.

Wat ik heel fijn vond is dat ze van te voren vraagt wat de doelgroep en de intentie is waardoor ze de workshop afstemt op verwachtingen en deelnemers.

Shirley Jahn

Bestuurslid Regioteam Noord-Holland, Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners

Mooi hoe je ons handvatten hebt gegeven. Thx Amber.

Anoushka van Hoften

Directie-assistent, Buurtteam Amsterdam-West

Zingeving & (werk)geluk

Leer je wat je ècht het liefste wilt in je leven & werk èn hoe je daar komt

Met deze workshop begeleid ik leidinggevenden en medewerkers die op zoek zijn naar waar zij nou echt gelukkig van worden. Loop je vast in je werk of thuis? Weet je wat je ècht wil in dit leven? Of is dat nog onduidelijk voor je? Als je het wel weet, hoe kom je daar dan?

Met deze workshop krijg je in 2 dagen zicht op wat JOU nu het meest gelukkig maakt.  Je ontdekt onbewuste patronen, beperkende overtuigingen, maar óók jouw 5 kernwaarden èn verschillende handvatten om datgene wat je ook ècht wil. De workshop is heel praktisch, laagdrempelig, niet zweverig en vooral inspirerend!

Twijfel je of dit iets voor je is of wil je er meer over weten? Met mijn andere bedrijf Barnsteen Lifecoaching bied ik deze workshops aan. Klik hier om naar de site van Barnsteen Lifecoaching te gaan en een kijkje te nemen bij alle mogelijkheden.

Het gebeurt ook regelmatig dat een leidinggevende dit traject aan een medewerker aanbiedt die vastloopt. Misschien ook iets voor jouw team? Bel me gerust op om even te sparren!

 

Vanaf € 845,- excl. BTW per deelnemer.

Inclusief werkmaterialen en deelname certificaat.

Amber heeft geweldige voelsprieten, zij is open en in staat mensen te begeleiden in dit ingewikkelde traject.

Deelnemer LifeSafari (fysiek/1-op-1)

Begin mei heb ik de levenssafari van de Big Five voor Life mogen meemaken onder leiding van Amber. Het waren twee avontuurlijke en leerzame dagen!

Amber nam alle tijd om mij de juiste kant op te leiden en voelde goed aan welke opdrachten extra verdieping nodig hadden. Al met al voelde het als een heel natuurlijk proces dat werd doorlopen, op precies het goede tempo.

Na anderhalve dag wist ik mijn Big Five te formuleren en door alle doorlopen opdrachten kan je hier dan ook echt goed invulling aangeven. Ondanks dat het een vermoeiende twee dagen waren, heeft het heel erg veel energie en enthousiasme opgeleverd!

Deelnemer Online Life Safari

The Life Safari “Big Five for Life” brengt je op een heldere, subtiele en inspirerende manier terug naar jouw innerlijke drijfveren. Eenmaal de workshop ondergaan dan blijft The Big Five met je meelopen.

Deelnemer LifeSafari (online/1-op-1)

Verandering & verlies

Leer meer over de impact van verlies tijdens verandertrajecten èn wat jij hierin kan betekenen

Juist tijdens reorganisaties en verandertrajecten speelt het verlies van het huidige werk, het krijgen van een nieuw team of verplaatsing naar een andere locatie een belangrijke rol.

Ook eerdere verliezen in de privé-omgeving van je medewerkers (bijvoorbeeld door chronische gezondheidsproblemen of verlies van een dierbare) kunnen opnieuw een rol gaan spelen. Met als gevolg: meer weerstand en een veel moeizamer verloop van het verandertraject

In deze workshop leer je:

– wat verlieskunde is

– hoe verlies veranderprocessen binnen je team/organisatie beïnvloedt.

– wat je als leidinggevende, projectleider of adviseur hierin kan betekenen

Deze workshop wordt incompany gegeven en is geschikt voor MT’s, adviseurs en projectteams bij verandertrajecten.

Zin om hier meer over te leren? Neem dan contact met mij op.

Vanaf € 495,- excl. BTW.
Inclusief werkmaterialen.

Amber verzorgde een uiterst verhelderende en inspirerende workshop met het thema Verlieskunde voor studenten van de post-hbo opleiding Advies & Verandermanagement van De Haagse Hogeschool.

Welke rol speelt verlies bij veranderingen in organisaties? Verlies van je werkplek, je vertrouwde collega’s, je baan… En wat is de impact van eerder doorgemaakt verlies daarbij? En vooral ook: hoe kun je daar als leidinggevende of adviseur rekening mee houden?

Mooi hoe Amber presentatie afwisselt met interactie en inspeelt op vragen uit de groep. Echt maatwerk. Van harte aanbevolen!

Heleen van der Straaten

Kerndocent post-HBO Advies- en Verandermanagement, Haagse Hogeschool

Wil je ook weer werken met plezier?

Neem hieronder contact met mij op.

Aanvraag Workshop

13 + 1 =

Stel hier je vraag